pühapäev, 10. november 2013

Uus pereliige (armuke) Canon 6D

Tervist

Siit tuleb üle pika aja üks kiirsissekanne. Et enda kirjalaiskust natukenegi põhjendada, siis loodetavasti suur enamik on juba näinud videot, mis sai lõpuks kaheksa kuud hiljem kokku monteeritud. Ühesõnga võttis selle nikerdamine palju aega ja selle valmissaamine läheb ühe blogijutuna kirja. Punkt.

Check your mailbox!
Aitab vabandustest, asja juurde! Kes veel ei ole näinud, siis esimene video esimesest seitsmest päevast Eesti-Läti-Inglismaa-Dubai-Brunei-Malaisia-Austraalia maailmaturneest sai lõpuks kokkulõigatud ja siin ta on. Loodetavasti juba peatselt on tulemas uusi episoode teleseriaalist “Soojale Maale”.

http://www.youtube.com/watch?v=ORZUgyk9964

Midagi põnevat seekord eriti toimunud ei ole. Töötähe all. Küll aga võib saladuskatte all öelda, et järgmine sissekanne tuleb küll põnev J Uus nädal toob kaasa endaga neli vaba päeva ja mitte ainult…
2in1 ehk kaks pead on ikka kaks pead.
What`s in the pocket?
Ilma kohta nii palju, et sajuste päevade arv on vähenenud. Lund ka väga tihti ei saja. Kahel päeval järjest õnnistati meid ootamatult 16 soojakraadiga. (Kaks päeva enne seda tuli lund kusjuures). Istusin päeval kella 14-16 vahel õues tüdrukutega ja tähistasime kevadet värviliste jookide ning edevate kõrte ja vihmavarjudega. Panin enne isegi 30se kaitsefaktoriga kreemi peale. Ja kui tuppa läksin, siis sain aru, et hakkan värvi muutma. Oiplinnn!!! Ma olin niii ära põlenud. Nüüd ma usun neid, kui na väidavad, et siin kohal on osooniauk. Mingi naiselik vaist vist aimas mu õnnetust ette, sest just eelmine nädal sai ostetud aloe kreem, mis jahutab päikesepõletust. Ilmselt tänu sellele ma nahka maha ei visanudki. Kohalikud muidugi naersid valge eestlase üle :)
I` m from cold country! And it`s not even summer jet...
Uudis! Meie perekonda lisandus ka uus liige Canon 6D kaamera, mis on hinnalisem, kui meie neljarattaline sõber, auto. Härra on oma uuest sõbrannast väga sissevõetud ning kannab teda pidevalt endaga kaasas, avab kõik uksed ja kohtleb õrnalt. J


Uue silmarõõmu koju eskortimine
Uut sõbrannat hoitakse hellalt oma ligi, proua vaadaku ise, kuidas kividel koperdamisega toime tuleb
Mõnel korral oleme ka matkamas käinud. Siinkohal rohkem midagi ei kommenteeri, kui et võhmale võttis see turnimine. Aga see oli seda väärt, veenduge ise!

The beginning of the famous Overland track (six days of hiking)
Tahaks lennata, aga mitte eriti kõrgel
Maailma serval
Kivil istus väike konn..
Kivil istus väike konn vol2

No words needed

Live music. Iga kahe nädala tagant käib meil pillimees pubis mängimas. Alati ühineb temaga ka oma töötajaskond. Saksofonil peakokk, lauljanna kontorist, vahel toovad kokapoisid ka omad kitarrid-trummid välja. Mul hakkavad juba kohalikud kantrilalulud selgeks saama.

Cheers! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar