pühapäev, 22. september 2013

Kevad südames. Dove lake ja Lanceston

Tere!

Järgnevalt siis jällegi stiilse hilinemisega lühikokkuvõte vahepeal toimunust, mida väga palju polegi. Üle- eelmine nädal oli vähe tegusam, see nädal on möödunud töötähe all. Ausside töönorm on nädalas üldiselt 38h ja ega nad üle selle ka väga teha ei viitsi. Vahepeal anti meile vabsjee vähe tunde, mis pani meid muidugi virisema, aga nüüd viimane nädal noppisin lausa 46h. Hoolimata ainult ühest vabast päevast, ma ei nurise, sest raha on ju hea. The more you get, the more you want. (Mida rohkem sa saad, seda rohkem sa tahad.)

Kui ilm on ilus, pole vaadetel viga... :)
Vahepeal oli meil ka üks töötajate pidu, mis korraldati heade tulemuste eest. Tasuta söök-jook ja pillimees. Oli üks korralik jämm ja lõbu laialt. Järgmine päev oli meil vaba, mistõttu sai üks korralik seljanka kokku keeratud. Kukkus väga hästi välja!

Opossum tuli ka pidusse.
Seljanks

Natuke on ka vabas looduses õhku hingamas käidud. Ükspäev matkasime ümber Dove Lake järve, mis on meil kohe siin looduspargis. Kaks tundi kvaliteetaega.

Dove Lake


Quality time
Teel linna jäi teepeale ka üks vaatamisväärsus ürgse kose näol.



Peaaegu nagu Keila-Joa ..

Ükspäev veetsime oma vaba päeva koos Chante ja Eganiga, kes on ühed lahedaimad inimesed, keda me siinmail kohanud oleme, kahjuks lähevad nad kuu aja pärast siit ära. Tõestus jällegi reisimise suurele miinusele- sa küll kohtad uusi ja toredaid inimesi, aga üsna peatselt pead sa nendega juba hüvasti jätma… õnneks on 21. sajand ja internet levib.

Käisime nendega päeval linnas ja peale lõunat nautisime ilusat kevadilma, õhtul mängisime lauamänge.

Keset tänavat oli lihtsalt klaver, silt kutsus kõiki mängima. 

Elu on lill :)
Friends :)

Uno Looser. Sain mängu kaotuse puhul lohutuskaardi.
Kuna me oleme eelisseisuses nii mõnegi ees, tänu autoomamisele, siis palus Claudia meil end Launcestoni lennujaama viia. Sinna linna polegi rohkem sattunud, kui neli esimest Tasmaanias veedetud päeva, peale mida me kohe juba mägedesse kolisime. Ainult et… ärkama pidi juba nelja paiku hommikul. Siiski olime nõus.

Peale autoostu Perthis oleme vaid välja vahetanud sumpsi ja piduriklotsid. Sõitunud oleme aga juba 20 000- seega oli tagumine aeg autohoolduseks. Viisime oma neljarattalise sõbra putitamisele ja veetsime ise ülejäänud päeva jalgsi. Mägedest allpool rõkkab ikka täiega kevad juba, nii mõnus.  Käisime jälle oma lemmikuid, ahve, passimas.

Kevad südames

Monkey Business
Sheff tüüp
Shopatud sai, söödud sai, joodud sai ja niisama jalutatud. Tagasijõudes selgus, et meie neljarattalisele sõbrale on uusi papusid tarvis ja õilid ja filtrid ja muu kama tegi meid 620$ võrra vaesemaks. Loodetavasti on nüüd mõneks ajaks suured väljaminekud tehtud, hiljuti sai tehtud veel ka 220$ eest auto rego (a`la ülevaatus) ja meie endi tervisekindlustused 600$. Need on just täpselt sellised kulutused, mis on väga vajalikud, ent sa justkui ei saa selle eest midagi.
Mmm, kui maitsev isetehtud jäätis!

Lisaks internetis sõpradega suhtlemisele saavad mõned õnnelikud esimesed ka retroüllatuse- postkaardi osaliseks. Arvatavasti järgmine nädal. Kes miskit saab, andke märku, et kohale jõudis J Kes seekord ei saanud, siis ärge pikka viha pidage- järgmine kord. Tegu on ikkagi ettevõtmisega. Alates kaardi ostust, aadressi spioneerimisega, käsitsi kirjutamisega, margid, ümbrikud jne. Kogu protsess on aeganõudev, aga luban nüüd natuke tublimaks kaardisaatjaks hakata.  Niiet järgmine kord võib just Sinu postkastis olla ka midagi muud, lisaks Edgari valimiskampaaniale J

Tervitusi saadan Tasmaaniast
Beebi piilub põuest

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar